loader image

Kontakt

Ne jemi këtu

Adresa

Rrafshi i Kosovës, Nr. 150, 10000 Prishtinë

Telefoni

+383 (0) 49 690 000

Qëllimi ynë?

Të ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh shëndetësore me një fokus në cilësi, efikasitet, dhe shërbim të personalizuar.

Pse spitalet private?

Sepse ofrojmë cilësi të lartë të shërbimeve shëndetësore, shërbime të personalizuara dhe të shpejta, inovacion dhe avancime teknologjike si dhe fleksibilitet dhe zgjedhje për pacientët.

Scroll to Top